Zdravo, ja sam Nataša

Živim i radim u Beogradu, mama dva tinejdžera, po struci  diplomirani inženjer, po opredeljenju istraživač sopstvene duše i svrhe, učitelj reikija, trener ličnog razvoja HYL, po metodi Lujze Hej . Bavim se svojim životom i time doprinosim opštem dobru.

 

 

Da li ti je poznato ovo: uradiš sve kako treba,  prema proverenom receptu (bar ti tako kažu da je provereno: škola, posao, brak, deca), a onda ti život donese  sasvim neočekivane preokrete. Naravno svi volimo preokrete, one dobre, vesele, korisne, ali bol duše, osećaj da toneš, da ti se ruši ceo svet…. verujem da to niko ne voli.

E pa vidiš, tada kada je najteže, tada se uči ponajviše. Ako si spreman. Ako veruješ da sve što se dešava ima neki viši smisao.

Baš u tim teškim godinama svog života ja sam tragala za odgovorima, tražila ih u raznim knjigama, tražila ih od sjajnih učitelja, postala majstor i učitelj reikija  i tragajući za odgovorima – stigla do sebe. Preokrenula sam svoj svet uverenja i pokrenula se ka promeni na bolje.

Na profesionalnom planu imala sam tu sreću i čast da steknem osmogodišnje  iskustvo, u jednoj velikoj domaćoj kompaniji, u edukaciji zaposlenih iz oblasti socijalnih i poslovnih veština.

 

 

 

Uočila sam da bi u radu sa ljudima dobro došla jedna bitna karika – razvoj ličnosti. Svoje iskustvo i znanje nadogradila sam sjajnom obukom i stekla sertifikat TRENER HYL, po metodi Lujze Hej.

Zašto je važan razvoj ličnosti?

Ako izgradimo sebe, dozvolimo sebi – sebe, zavolimo sebe, uočimo sebe, tada možemo postići uspeh na svim poljima svog života.
Zvuči nemoguće?
Moguće je.
 
Metod HYL je višedecenijski proveren, uspešan način, koji je doprineo da se milioni ljudi bolje osećaju u svojoj koži.
  
ČAROBNO REŠENJE JE DONETI ODLUKU DA SE PROMENIMO.
Zato, ako si voljna ili voljan, da sebi dozvoliš ispunjen život – tu sam da sarađujemo.

https://healyourlifeworkshops.com/teacher/natasa-cujic

Dodela sertifikata 6. decembar 2018. godine, Beograd

SIniša Ubović, prvi licencirani trener Heal Your Life programa u ovom delu evrope i ja

Petar Panić, reiki master

"Nataša je vredna, posvećena, staložena osoba, koja svojim ličnim primerom pokazuje na delu, ono što priča. Voli da uči, da realizuje to znanje. Rođena je u danu lunarne zemlje, a to joj daje blistavi um i okean osećanja. Ima dar da rečima prenosi i znanje i emociju, i dar da svojom rukom uradi sve što naumi. Zato i jeste dobar reiki praktičar.”

Jasmin Kovačević, copywriter

Kao i njeno ime, nastalo od latinskog "natalis", moja drugarica Nataša može biti i "ona kojoj se Bog raduje”, “ona koja je rođena radosna i srećna” ili možda “ona koja je predodređena za radost”. U moj život je svakako unela duh svesnosti, dah mira i meru ravnoteže, što je otkrio sam polako, put ka istinskoj, tihoj, radosti. Hvala ti draga Nataša, nastavi da rasteš i širiš dobrotu u sebi i oko sebe. Jasmin Kovačević, u radno vreme copywriter, u slobodnom vremenu sve ostalo što mi padne na pamet, probuđen i svestan čovek pre svega.

Jasmina Janković, književnica

"Pravična i ljudski topla. Operativna i uvek na mestu gde treba da bude, za druge, a time i za svoje osnaženje i izgradnju”

Jasna Joksović, energoterapeut

"Nataša je jedinstvena, snažna i nežna, saosećajna i čvrsta. Dopustila je sebi da raste i ispuni svoj lični prostor sobom, da zna šta hoće i kad hoće. Naučila je da kaže da i ne, jasno i nedvosmisleno. Ništa od toga se nije desilo preko noći, ni slučajno, gazila je po tami, strahu i nesigurnosti sledeći iskru Božanskog u sebi, svoju dušu ”

Ako želite da me kontaktirate preko socijalnih mreža na pravom ste mestu. Informišite se.

Instagram

dođite da vidite neke zanimljive sličice i još zanimljivije rečenice

Youtube

Close Menu